divendres, 8 de juliol del 2011

Dijous 7

Ara si, veiem com es fa de dia entrant a la peninsula iberica, nomes falta el tipic esmorzar i l anunci q aterrem a bcn. aqesta vegada sense cues a immigracio ni controls de maletes ni res, com si fossim a casa.. I un mes despres aqui estem, fent literal la dita roda el mon i torna al born.. Dema ja anirem al born a fer la foto final de viatge ;)
I si algu ha estat capaç de llegirho tot fins aqui gracies i q ho digui q te un premi, no se si un souvenir o si una entrada vip a un passe de fotos.. uns 40gb de fotos, no son mes de 8000 ;)
X no entrar en despedides i no posarme mes trist (q aixo de ser al sofa de casa passant calor dps del viatge molt alegre no em fa estar) aqui ho deixem, nomes direm q moltes gracies a tots i tothom q ha fet  possible aqest viatge tant materialment com conceptualment com a la practica com als q ens han fet coneixer coses q ens han fet gaudir mes del viatge, es dir a tots i tothom ;)

4 comentaris:

  1. Benvingts a BCN!!
    I permolts anys a l'Aleix
    Vull veure la foto del Born, eh?

    ResponElimina
  2. Benvinguts!!
    Quines ganes de veure't, ainssss...
    I si, jo també vull veure la foto del Born, així que... ja sabeu!
    Petons a tots dos!

    ResponElimina
  3. ei, merci Anònim, però qui ets??

    quan vulgueu qedem pel Born i ens fem les fotos q calgui.. ara hi treballo a 10minutets ;)

    us deixo.. nomes q tenia mono d'escriure.. pero clar, posar: he anat a treballar, he dinat, he treballat... pos no sembla gaire interessant, no?

    ResponElimina
  4. Ep, que jo també m'he llegit tot el blog i n'he fet propaganda, per tant vull un seient a primera fila per veure el passi de fotos.

    I, ben vinguts a casa!
    Mercè

    Ara això estarà repetit, però es que no podia penjar-ho aquí...

    ResponElimina